De laatste van t jaar

Gepubliceerd op 31 december 2020 om 17:39

En dan zijn we ineens op de laatste dag van het jaar.
Van mij geen recap. Jullie hebben het een half jaar kunnen volgen.
Wel ben ik benieuwd wat er in 2021 gaat gebeuren. Niet alleen qua corona maar ik ben dan bijvoorbeeld benieuwd hoelang het duurt dat ik geen 2020 meer typ. Of er nog sneeuw komt..
De afgelopen dagen waren hectisch, gezellig en soms wat frustrerend. Maandag toch eindelijk een test gedaan, ik zeg eindelijk omdat ik het sinds de uitbraak nooit heb gedaan/nodig gehad.
Maar ik werd natuurlijk tijdens een potje bierpong met kerst, ineens knetterverkouden. Tegenwoordig kun je natuurlijk nergens van uit gaan. Dus mb verantwoordelijkheid genomen en zo'n staaf mn neus in afgelopen maandag. Ik was werkelijk binnen 5 minuten weer buiten. En dan wachten he, binnen. Ik keek als een berg op tegen de eventuele "soa"  rondje. Zo van, eh ja ik heb het, jij misschien ook!! Maar ik kreeg s avonds al de uitslag en die was gelukkig negatief.
Vanavond oudjaarsavond. Zonder knallen, zonder knuffelen. Zonder grootse terugkijk, wel de wens voor een enorme mooie vooruitkijk..
De hoop elk jaar weer die staatsloterij te winnen.
Meer werken. Meer cursussen en meer plezier.
We gooien m dicht 2020. We sluiten m af met vrienden. Morgen 1-1 hebben we gewoon al 4 jaar verkering. 4 jaar! 

Zoals elk jaar doen wij op oudjaarsdag het rondje wat de meesten op 1 januari doen. Dus langs veel mensen die ons lief zijn. Morgen vieren we samen. Precies zoals elk jaar.
Wellicht toch een andere datum moeten kiezen schat haha want we zijn morgen naar de getfer natuurlijk.

Cliche, ik wens jullie wat ik mijzelf wens.
Geduld, plezier en gezondheid.
Mn doel is weer 6 kilo kwijt, meer bewegen bla bla. Maar vooral, het besef vasthouden dat de dag er maar komt elke keer, en dat je t zelf mag invullen ondanks dat er dingen gebeuren die je niet in de hand hebt. Ook dan kun je zelf bepalen hoe je er mee omgaat. Dus dan zit het alsnog bij jezelf.

Ik schenk er nog 1 in voor mijzelf, steek vanavond t hele jaar in de hens, en jullie horen mij in t nieuwe jaar weer.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Mama
10 maanden geleden