19-09-2020 Zitjehaarlekker.NL

Gepubliceerd op 19 september 2020 om 15:46

19-09-2020


Afgelopen week ging het allemaal weer niet zoals ik zou willen.

Ik had me voorgenomen om actief, en gezond de week door te gaan knallen maar, de mindset werkte niet mee. 

Ik ga maar weer eens een schop onder mn mindset vragen haha.

 

Voordat ik het uitje met de mijn vader had heb ik via Facebook een bericht gestuurd naar een haarverf winkel. Ik wilde namelijk even iets nieuws met mijn haar. Omdat ik natuurlijk een tijd geen haar heb gehad, ben ik extreem zuinig op mijn haar, waardoor ik dus niet zomaar alles in mn haar smeer. 

Maar ik weet ook dat je bij sommige grote massale bedrijven niet de informatie en adviezen krijg waar ik behoefte aan heb.

Ik kan namelijk nogal wispelturig en eigenlijk bijna hysterisch worden met dit soort dingen.
Bang dat ik de verkeerde kleur/merk/structuur weet ik t kies. 
Ik kon woensdag aanwaaien bij haar in de winkel en aan haar antwoord had ik al vrij snel door, dit zit wel snor. Dat heb je wel eens met mensen vind ik, dat je gewoon eigenlijk gelijk weet. Dat klikt wel.

De woensdag moest ik ook naar de ortho. Eindelijk een nieuw draadje waarmee ik weer een aantal jaar vooruit kan. De vorige "beet" ik steeds los. Daardoor had ik gewoon weer een spleetje tussen mn tanden. HEY, daar  heb ik niet 7 jaar voor gebeugeld he!


Dus ik ben naar kantoor gegaan 's-morgens, en toen ik wegfietste naar de ortho zag ik dat ik het raam open had laten staan.. Maar ik had het precies allemaal getimed, dus ik moest na de ortho EERST dat raam weer dichtdoen. man man man. warhoofd.
Eenmaal bij de ortho is t altijd alsof de beste man mij, net als 17 jaar geleden,  express pijn wil doen. Tegenwoordig weet ik dat het er bij hoort, vroeger was ik als de dood voor die man. En dat heb ik m ook gewoon vertelt woensdag, dat ik vroeger bang voor m was, maar nu niet meer snap waarom haha (verkapte steek onder water heehh )


Na de ortho, met pijn in de bakkes, DAT RAAM DICHTGEDAAN, en door naar de haarverfwinkel. Het blijft voor mij fijn om op mijn eigen manier te vertellen wat ik heb  meegemaakt en waarom ik bepaalde dingen wil voor mijn haar (of leven) .

Deze mevrouw snapte dat feilloos. Liet me ook uit-wervelwinden in de winkel en hielp mij heel fijn. Dus gewapend met verf naar huis. De donderdag had ik namelijk een afspraak bij mijn oedeemtherapeut, EN mn kapster. Mn mooie zwangere kapster! Heerlijk een behandeling MET een babybuik tegen je schouders. Ik hou daar echt van.

De verfbeurt heeft ervoor gezorgd dat mn haar net weer wat frisser is, en ook een modelletje erin( gevalletje, doe maar wat leuks!) Ook mn kapster is zo iemand die me laat wervelwinden. Heerlijk, zo wispelturig als de pest ik, en zij beweegt gewoon mee. 


Na de kapper zijn we een flinke wandeling gaan maken in Den Haag. Daarna bij de Clean-daddy koffie gaan drinken en die trakteerde op een drankje op het strand. Dat hebben we natuurlijk gedaan. Even eruit, heerlijk in de zon, even iets anders. Even naCHo's en breekbrood (oeps)


Ik zou de vrijdag gaan sporten he Jongens en Meisjes, en ik ben weer niet geweest. 
Ik hou heel erg van de les, van de instructeur en de meisjes die er zijn, maar de les is van 10 tot 11. dat betekent dat ik dan pas om half 12 op kantoor ben. Dat kan ik inplannen hoor, maar ik raak helemaal uit mn ritme.....
Dus besloten dat ik vanaf nu de dinsdag en de donderdagochtend de les bij een ander ga doen. Die is van 9 tot 10. En t fijne is, beide trainers kennen mn verhaal en laten me liggen als ik ff niet meer kan en op t matje ga liggen. 


Ik ben optijd  naar kantoor gegaan. En ik dacht dat ik alleen zou zitten de hele dag maarrrr daar kwam mijn moedert ook werken! Radio lekker hard en knallen. 's-avonds zijn we bij vriendjes gaan eten. Ik als bob lekker aan het water, zij lekker aan de niet-water .
We hebben eigenlijk de hele avond zitten kaarten, 31en en pesten. Dat was echt zo gezellig. Was alleen wel pas om 2 uur thuis. En dan voel je de dag erna dat je geen 20 meer bent he hahah pff dat weinig slapen is nie lekker hoor.

Vanavond is het meidenavond. Een vreselijke zoetsappige film met Zus, moeder en chips en thee. 

 

ik kreeg van Instagram een herinnering vandaag! kijk Die Krullen! waar zijn die?!  ( zie onder)


Ik sprak zojuist ook de persoon waar ik eerder over vertelde. Die met het slechte nieuws. Ik kan niet anders dan mijn bewondering uitspreken over deze persoon. Terwijl zij bewondering heeft voor mij, heb ik dat zoveel voor haar. Ze noemt het "de verlenging" Dat vind ik een hele heftige, maar enigszins goede benaming.

Maar ik heb haar gewaarschuwd, waag het niet. Want mijn eventuele kindje ooit, die wil ik niet zonder die persoon laten opgroeien. Ik kan er alleen voor duimen. Als ik het voor het zeggen had... Dan echt niet deze persoon.   Maar ik  daar niet over en misschien is dat maar goed ook.

Liefs xL


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Dominique
een jaar geleden

Mooie haartjes!!! 😍😍😍

Mamatie
een jaar geleden

My❤🙏

Marian Schaap
een jaar geleden

❤❤❤