15-09-2020 De foto van mn leven

Gepubliceerd op 15 september 2020 om 18:35

In navolging van het vorige verhaal, ik heb een thuiswerkplek, en ik ben zoooo blij. in een eigen kamer, waar de deur dicht kan. heerlijk ook als ik in maart aan mn studie ga beginnen.

Dus morgen halve dag kantoor, halve dag thuis.

Afgelopen vrijdag heb ik GESPORT dames en heren, IK HEB GESPORT. Was het dan toch een beetje met spek en bonen, maar ik was er. en nu moet ik vrijdag weer.  want de verwachtingen liggen hoog haha.

Zaterdag heb ik niet zoveel gedaan bedenk ik me nu, ik had wel een enorme DRANG aan slecht eten. Maar dan ook gewoon tot misselijk aan toe snoepen, en in overleg met Do, heb ik dat dan ook gedaan. Bah.

 

De Zondag hadden we afgesproken dat een aantal van onze vriendjes de Formule 1 kwamen kijken. Dat betekent, poetsen , poetsen poetsen haha. en ik kan jullie vertellen. De spijlen van het balkon zijn blijkbaar WIT! Altijd lekker even de rotklusjes aanpakken.

De race was een blamage natuurlijk, ( ow ow ow een blamage, ben je sip, heb je n dip, lap t lekker aan je laarsje)

Dus die was met 5 minuten al uit. Dus de muziek aan, broodjes op tafel en uiteindelijk lekker uit eten geweest.

Met iets te veel wijn op naar bed gegaan en slecht geslapen helaas. Maar de dag erna,  had ik met mijn vader een nachtje  weg gepland. en we zouden om 9 uur al vertrekken. We zijn de richting van Overloon opgegaan,  op de weg erheen hebben we meerdere stops gemaakt, we hebben een soort van trouwe-verslaving aan kringloopwinkels, en dan vooral, de winkels waar we nog nooit geweest zijn. Beetje struinen en je verbazen over de spuug lelijke dingen die mensen in hun huis kunnen zetten haha. 

Ik was al eens eerder in het oorlogsmuseum geweest, mijn vader nog niet. Dus het was even leuk om weer opnieuw er doorheen te struinen. Het is nogal groot namelijk.

Na het museum zijn we naar het hotel gegaan, het was nog een uur rijden en inmiddels al iets van 4 uur. Eenmaal aangekomen waren mijn verwachtingen door de avonturen in de laatste 2 vakantieparken niet erg hoog. maar ik was aangenaam verrast! We sliepen in een Fletcher in Apeldoorn. Gaan we nog wel een keer heen! We zijn uit eten gegaan in een ander fletcher hotel, alsof het zo moet zijn, ik heb weer 3x een glas met lippenstift erop. Lijkt wel alsof ik altijd getest wordt met haar in mn eten en vieze glazen, maar goed, ik check ze dan ook (zeker nu) voordat ik een slok neem en ga gewoon rustig vragen of ik er 1 zonder lippen mag hebben. Bereik je meer mee dan met boos worden ;)

In de avond waren we voornemens een potje te kaarten, maar, we waren ZO verrot van de dag dat het op bed TV kijken werd en op tijd slapen. 

Kind van mn vader--> beide om half 6 wakker, KOEKOEK. 

Ik wilde echt nog even soezen maar uiteindelijk checkte we om half 8 uit en gingen we weer op pad.

Voordeel van vroeg eruit, Nederland op zn mooist. (zie onder)

 Er zijn van die plaatsen of momenten waar je heel je leven al op wacht om het te zien of te doen... Ik had dat ook al een jaar of 20. Blijkbaar heb  ik het daar al jaren over maar vandaag was het zover. We stapte in en reden richting..... Lonneker. Ik zal vast niet de eerste, en zeker niet de laatste zijn. Maar met zo'n  naam móet er een foto gemaakt worden. Zogenoemd, de foto van mn leven. Nu moet ik weer iets nieuws verzinnen waar ik mensen 20 jaar mee gek maak.

 

Maar Jeetje mina Wat was het warm. Steeds in de auto, uit de auto, wel En Ramen En airco aan. Anders stap je zo'n oven in als je uit die auto komt. De dinsdag verder zijn we naar Apeldoorn geweest en naar Zeist en nog een aantal stadjes / dorpjes. En nu inmiddels is het 16:30 en ben ik weer lekker thuis lig ik op de bank met Binkie in de lepeltje lepeltje houding en kijk simpel tv alles al lekker in de was. Voor mij het leukste van thuiskomen. i <3 Wassen.

Het Korset is nog steeds aan. Inmiddels 3 laags (niet met deze hitte natuurlijk) in  principe hoeft het nu alleen overdag, maar voor mijn gemoedstoestand, doen we die 2 weken er ook nog wel even bij

Ik merk wel dat als die te lang, te strak en te warm is dat ik er wel een beetje chagrijnig van kan worden. In het kader, nooit te oud om te leren, ik heb mn vader vertelt dat hij de ramen van de auto op afstand open en dicht kan doen.. En een LOL ermee joh samen.

Ik heb ontettend genoten van de afgelopen 48 uur met mijn vader.

Ik wist al wel dat dat een succes zou worden maar dit gaat alles te boven eerlijk gezegd

Je moet het maar kunnen 48 weer op elkaars lip maar het was zeker voor herhaling vatbaar.

 

Liefs xL 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.