10-09-2020 Work work work

Gepubliceerd op 10 september 2020 om 16:05

Working 9 till Fiv.. till im done

 

Inmiddels zijn we alweer een aantal dagen thuis. En wat bijgekomen van het hachelijke vakantiepark avontuur. Ik heb maandag meteen contact opgenomen met de mevrouw die alles geregeld heeft. Die schrok ook. Dus t lag niet helemaal aan ons haha. Uiteraard is het perfect afgehandeld en kijken we weer vooruit.


En we kijken vooruit naar aanstaande maandag! Want ik ga samen met mijn vader een nachtje weg. Ik herhaal, ik ga samen met mijn vader een nachtje weg. En het wordt ook nog eens heerlijk weer. hierover later meer uiteraard.


Ik ben afgelopen maandag weer gaan werken sinds 3 weken. Zit er meteen weer helemaal in. Ik werk 4 dagen, daarvan een deel van de dag op kantoor en een deel van de dag thuis. Die vrijheid van zelf indelen is enorm fijn met mijn verleden en energielevel.Maar ja ik heb dan sowieso de leukste baan ever haha.
Het fietsen naar werk is ook een feestje. Ja ik fiets op een elektrische fiets, en ja, mensen vragen terwijl ik aan t fietsen ben wáárom ik erop fiets (serieus,  als k bij t stoplicht is t al 3x gebeurt dat een wildvreemde mij aansprak) maar ik kan naar mn werk fietsen, een aantal uur daar werken én terug fietsen omdát ik op mn elektrische  fiets rij. Anders gaat mn energie op aan het fietsen. En ik lig al elke avond vroeg op bed! Anyway; ik fiets dagelijks door het bos, en dat ziet er uit zoals op bovenstaande foto. Dus dat is zo fijn om te zien s'morgens als de dauw nog op de blaadjes ligt, en straks als alles de herfst kleuren krijgt.


Op donderdag ben ik vrij. Ik ga zo fietsen naar mn lymfe-fysio. Die masseert op een bepaalde manier waardoor de onderhuidse verhardingen zachter worden.


Ik heb trouwens (lekker vlot ook he) even onderzoek gedaan naar het hele lipo verhaal. De resultaten van een normale lipo (dus niet een kardashian sculpture) geven geen afslank resultaten. Dus ik ben beide keren met een soort van hoge verwachting erin gegaan (de eerste keer meer dan deze laatste) het resultaat zorgt voor nieuwe contouren. Dus, ik was het al wel van plan,  maar ik moet weer aan de bak met balansen, sporten en bewustwording in wat je in je bakkes stopt.

Gister was er nul balans, ik heb gedineerd met koekjes en snacks en chocola. Dus vandaag weer in de balans.


Ik schreef dit bovenstaande overigens in de ochtend.

We hebben een strandwandeling gemaakt maar ik heb erna met honger boodschappen gedaan. Dus al chips etend door de winkelpaden. Oepsie haha
De leuke fysio zag dat de behandelingen aansloegen. Dus de lymfe drainage in combinatie met mn dubbele korset hell werpt zn vruchten dus af.

Ik wil toch nog even iets kwijt over mijn 3 buurvrouwen. Ik weet dat ze meelezen. :) je hoort wel eens "beter een goede buur dan een verre vriend" ik kan zeggen, ik heb 3 hele fijne buurvrouwen. Zo wilde er 1 op binkie passen toen we op vakantie waren, terwijl ze niets met katten heeft. ze heeft altijd ruimte voor mijn bloemen en ik drink graag wijn met haar.

De andere is altijd begaan en lief, wil altijd weten hoe het gaat en is gek op binkie. ze vertelde gister dat ze voor de deur had gestaan om te vragen hoe het met me ging. Hoe lief!

Dan hebben we nog de buren op rechts. Dat is ook zo'n fijn. Kan altijd even 7 up komen lenen, bord patat mee eten of mn balkon voorzien van tomaten-overwoeker-stekjes en Altijd 'als we wat kunnen doen, moet je t zeggen he!' Dat zeggen ze overigens alle 3. Wat wil je nog meer! :)  het geeft ook een fijn gevoel als je dan op vakantie bent dat er altijd sociale controle is :) 

Tuurlijk willen wij verhuizen naar een huis met een tuin, maar tot die tijd zitten we hier, mede door de fijne buren, prima.

Het is nu na de enorme strandwandeling tijd om met een bak rauwkost (BALANS) even op de bank neer te ploffen. 

x Liefs L

Ps, ja weer een foto van bink... maar is ook.soooo cute im gonna dieeee😍


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Mamatie
een jaar geleden

❤💋