06-09-2020 Alweer ?!

Gepubliceerd op 6 september 2020 om 14:28

06-09-2020 Alweer?!

06-09-2020                        

Ik zit momenteel op mijn eigen bank, de reden dat dit blijkbaar belangrijk genoeg is om dit blog mee te beginnen is dat ik eigenlijk op een vakantie park had moeten zitten tot en met morgen.

We zouden van maandag tot en met maandag op een vakantie park zitten om lekker even eruit te gaan. Tot rust komen zou je het kunnen noemen. Echter, dat is niet helemaal gelukt.. haha we troffen wéér een MEGA vies huisje waar van alles aan mankeerde, maar we hebben er wat van gemaakt!

Lekker zwemmen in een subtropisch zwembad, kan heel ontspannend zijn. Zeker nu er door de corona niet heel veel mensen het bad in mogen en  je niet te pas en te onpas voor je bakkes wordt gemept met een ZWEMBADSPAGETTI ding. Hoe heten die dingen eigenlijk… haha

Om een dorpje te bezoeken moesten we 2.5 km verderop zijn. MAAR dat was hemelsbreed. Haha want we moesten helemaal om het water heen waardoor je bijna 35 minuten over een stukje van 2.5 km deden. Ik snap dat bovenstaand wat als klagen klinkt, maar ja, dat is ook zo. Tisnieanders.

We besloten vrijdag een “stukje” te gaan wandelen. Dat werd 3.5 uur door het bos struinen, Off-road doordat er koeien met kalfjes op het pad stonden en 17 kilometer lopen. Ik heb nu nog spierpijn aan mn schenen maar het was wel lekker te merken dat dat lijf, ondanks inmiddels 3 dubbel ingesnoerd synthetisch en minder blauw, dat wel weer lekker kan. Dat betekent, MORGEN LEKKER WERKEN! Verder bestond de week uit yahtzeeën, kaarten, shoppen en slapen.

De bedoeling was om het weekend beide vaders over te laten komen. De vrijdag kwam zijn vader. We zijn lekker uit eten geweest in een bierbrouwerij. Ik heb eigenlijk heel eerlijk het bord met mn vingers schoongeveegd. Heerlijk! Weer bij het huisje aangekomen heb ik beide mannen even ingemaakt met 31en. (not) de zaterdag werd ik wakker en heb voor de instantie waarmee ik het weekje geboekt heb wat foto’s gemaakt van de dingen die eigenlijk niet echt kunnen. Dat de Cottage (krottage hebben we het genoemd) verouderd is, a la, maar schoon is niet zo moeilijk lijkt me. Mede door de foto’s kreeg ik steeds meer het idee van, wat doen we nog hier. Ik miste Binkie, mn eigen bed en mn eigen tv, mn eigen douche etc.

Toen mn vader aankwam, wist ik het zeker, we moeten wegwezen hier haha. Hebben we het toch bijna een week volgehouden! Vooral met elkaar 😊

We zijn gister nog even ergens wat gaan eten met de vaders maar waren er echt allemaal klaar mee. Alles in de koffer gegooid en GILLEND naar huis.

Eenmaal thuis hebben we de vaders uiteraard op Roti getrakteerd. Binkie wilde gelukkig meteen knuffelen en was niet eerst een uur of wat beledigd dat we hem bijna een week thuis hebben gelaten. Eenmaal onder de dekens gekropen kwam hij dan ook weer lekker bij me slapen haha.

Wakker worden in je eigen schone huis, is ZO lekker na zo’n week. Het is niet helemaal te beschrijven.

Ik heb mij in de week weg niet aan de 80/20 regel gehouden. Geen spijt van, maar de weegschaal was genadeloos vanmorgen haha. We zijn weer soort van terug bij af. Hoewel het natuurlijk ook kan dat ik VEEL te veel zout heb gegeten. Geeft niet, want zoals eerder genoemd, morgen lekker werken. En weer Structuur in de dag.  

Dus vanmorgen weer lekker boodschappen gedaan. Alles voor een hele week werken. Groente, fruit beleg etc.

We hebben geluk gehad met het weer overigens. Alleen de donderdag heeft het de hele dag geregend. Ook kreeg ik deze donderdag nieuws waar ik echt wel enorm van uit het veld geslagen was. Niet over mij persoonlijk, wel over iemand die mij heel dierbaar is. Het weer werkte dus eigenlijk mee aan mijn bui.

Weer worden we teruggegooid naar iets wat ik het liefst achter mij wil laten. Maar dat is niet het leven. Het is berg op, berg af. Gelukkig is deze lievelings MEGA sterk en een powervrouw. En klaar voor de strijd.  Ik kan alleen maar liefde sturen naar deze persoon, en laten weten dat ik aan haar denk.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Dominique
een jaar geleden

Lekker weer in je eigen hutje met je eigen dingen! Vreselijk als die huisjes zo zijn. Een week is nog lang, ik was waarschijnlijk na 2 dagen weggevlucht!

Mamatie
een jaar geleden

Lekker weer werken morgen...hahaha ... gelykkig...heb je gemist hoor