Weekendje weg met de stichting + nog 1 nachtje!

Gepubliceerd op 17 augustus 2020 om 14:29

Weekendje weg

Dit weekend zijn we in een vakantie park geweest, tenminste. Vakantie is misschien wat teveel van het goede, maar daarover later meer.

Met het hele gezin Zus, zwager, nichtjes, manlief, moeder, bonusvader, broertje. En zelfs broer.

Het mooie daarvan is dat het werkelijk allemaal andere karakters zijn en het toch gewoon werkt.

De eerste dag, manlief en ik waren als eerst hier, konden wij mooi de beste kamer uitkiezen haha. We waren er om half 2. Langzaam kwam de rest ook binnendruppelen. Moeder en ik hebben boodschappen gedaan. In Ugchelen. Uitgesproken door ons ransdstadbarbaren alsof er een roggel uitmoet. De kassamedewerker was onder de indruk van onze uitspraak. (ahum) s’avonds een hele grote pan met Pasta gemaakt. Alsof je in een gaarkeuken staat! Veel te laat naar bed, teveel wijn. Veel schoonmaak want de koelkast vond het nodig om het REKJE in de deur lekker af te breken en een hele Fles DIKSAP (of all bottles) over de vloer te laten knallen. Dat moet je eens proberen op te dweilen op plavuizen. Maar goed. De mannen waren lekker op het terras een vakantiepark verderop. Dus het kwam op ons aan. Besloten vanaf dat moment sowieso niet meer met blote voeten te lopen want, ieuw.

Manlief heeft elke keer als we van huis zijn de drang HEEL vroeg te gaan wandelen met koffie. Dus ik was ook vroeg wakker. Toen werden nichtjes en de rest van het huis wakker en zaten we uiteindelijk om half 7 (!) met zn allen aan de koffie. Heb je nog wat aan je dag he!

De dag leek ook niet voorbij te gaan. Weer boodschappen want er stond een bbq op het menu. Moet zeggen dat je gewend bent dat buiten de randstad iedereen zo vriendelijk is, maar wij troffen denk ik precies de mensen die met t verkeerde teentje uit bed waren gestapt. En ja daar wordt je alleen maar irritanter van, wij dan…. S’middags had zus het idee om een starbucks te zoeken, broer ging wel mee en ik heb mijzelf ook maar uitgenodigd. Met zn 3en in de bus naar apeldoorn. Op de parkeerplaats bij het park brak de slipper van broer af, en werd de toon gezet doordat hij met blote voeten overal heen ging. Bij de starbucks weer de hele boel op stelten gezet. Want we wilden graag Henk op de bekers. En broer op zn blote voeten door de hoofdstraat van Apeldoorn, op zoek naar nieuwe slippers.

Bij thuiskomst bij het huisje was gelukkig het traphekje gemaakt ( die brak de eerste dag al af)

De thuisblijvers waren lekker gaan wandelen naar de ADEMBENEMENDE watervallen.

Thuisgekomen begonnen we eigenlijk meteen met de BBQ. Dat wil zeggen, de mannen gingen aan het werk. Tijdens de bbq brak de hel los. Regen regen regen. Eindelijk werd de warmte een beetje verdreven maar onder een parasol bbq’en EN in allerijl de kinderen, tafels en alles naar binnen verhuizen terwijl binnen de tafel volstaat met TROEP. Is altijd een uitdaging.

Manlief en ik gingen nog even naar Apeldoorn s’avonds. Het water stond daar tot aan de drempels van de auto’s.

De avond bestond verder uit spelletjes doen, net als vroeger heel fanatiek kaarten met zus.

Toch maar iets eerder naar bed gegaan ook. De bedjes zijn niet helemaal oke, dus iets meer slaap is goed voor t lijf. S’morgens wilde manlief weer wandelen, deze keer sloot ik wel aan. Naar de watervallen. Nouuuu als je de brochures leest moet t heel wat zijn. Kom je daar aan, nou prachtig, adembenemend. (not) maar wel lekker een ochtendwandeling in een vochtig bos.

Bij terugkomst, met zn 10en ontbijten! Ow dat is toch zo gezellig. Geef dat bord eens door.

We hebben eigenlijk de hele zondag niet zoveel gedaan, ze zijn gaan zwemmen s'middags maar omdat ik geen risico wil nemen met oog op dinsdag, heb ik even overgeslagen.

S’avonds pannenkoeken! En ik ging er wat eerder in dan de rest. Want ik was gesloopt.

Ik hoorde wat commotie, bleek dat het inductiefornuis niet meer uit ging! Kleine paniek, kwam de monteur maar even de stekker eruit halen haha.. (wat een dramahuisje)

 

We hebben vanmorgen nog samen ontbeten maar het was duidelijk dat iedereen lekker wilde inpakken en naar huis wilde. Eenmaal thuis hebben we boodschappen gedaan voor een week. Aangezien ik dalijk niet echt mobiel ben. Zojuist het ziekenhuis gebeld,  ik ben om kwart over 2 aan de beurt.

Dat is theoretisch gezien een kak tijd. Want, ik moet nuchter zijn, EN er is een grotere kans dat iemand met t asfalt zoent over t algemeen. Maar goed, we doen het er mee. Als t goed is mag ik later op de dag gewoon naar huis. Werd nog wel door t ziekenhuis gebeld dat de begeleider in principe alleen tot aan de wachtkamer mee mag. Dus, afgooien en als ik klaar ben weer ophalen (in de ballenbak). Is niet helemaal hoe we het gewend zijn maar in het kader van Corona..:( moet dus alleen omkleden en alleen naar de lift voor de OK. Ik vind t maar stom maar snap uiteraard de beweegredenen.

Maar t is wel SAAI!. Nu gaan de voetjes even omhoog, filmpje aan en kopje thee.

Tot woensdag ;) 

Liefs  xL

 

 

 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marian
een jaar geleden

Heerlijk om te lezen hoe jullie met het hele gezin hebben genoten. En jij hebt wat met vakantiehuisjes hè 🤣🤣
Eerst in Arcen nu weer met dit huisje. Maar hoofdzaak is dat je je batterijtje hebt opgeladen voor de operatie en dat je hebt genoten. En ná de operatie je lekker laten verwennen. Dikke knuf van je tantetje ❤❤