04-08-2020

Gepubliceerd op 4 augustus 2020 om 11:43

04-08-2020

Vanmorgen ben ik gebeld door de apotheek medewerkster, om mijn medicatie te checken. Dat is wel bijzonder. Je neemt elke dag het zelfde, en als iemand het dan opsomt aan de telefoon dan komt dat weer een soort van binnen. Wat veel! Maar goed, de mevrouw dacht geloof ik dat ik een week zou blijven na de ingreep, terwijl het een dagopname is.

Daarna ben ik gebeld door Tom van de Anesthesie. Die wist ook niet wat hij meemaakte, gaf aan dat hij nog nooit iemand zo enthousiast heeft horen praten over operaties, narcoses en intuberen.

Ik blij, hij blij. Ik ben wel helemaal goedgekeurd voor de anesthesie! Die strepen we dan ook maar weer af.

Qua afvallen gaat het lekker zit nu op -2. Maar de centimeters zijn voor mij belangrijker dan de kilo’s en dat is alweer -3 cm. Dus…

Ik heb gisteren mijn trainers en sportvriendinnetje geappt. Noem het smoesjes maar ik heb mijzelf een maand sportvrij gegeven en pak mijn beweging even een maandje uit wandelen en fietsen. Dit omdat ik toch steeds niet ging, de operatie voor de boeg heb en nog lekker een weekje weg ga.

Bedenk me nu net dat ik dus BONT en BLAUW op vakantie ga. Leuk voor de bikinifotos haha. Als ze maar niet denken dat ik een paar pestklappen heb gehad.

Ik heb zelfs mijn stappenteller in de spreekwoordelijke wilgen gehangen. Aan de ene kant omdat manlief GRUWELDE van dat ding, aan de andere kant omdat ik een soort van obsessie kreeg voor de 10000 stappen. Je kent het wel, dan ga je aan t eind van de dag soort van maniakaal rondjes lopen om toch die 10000 te redden. Dus die is weer ingeruild voor mijn normale horloge. Geeft toch een soort van rust.

Ook is mij gister verteld dat ik opnieuw Tante Wijn word!!! Ik vind het zoooo leuk!! Ik heb meteen om alle foto’s filmpjes en echo’s gevraagd haha. Ik zwanger wel mee. ( en dan probeer ik niet in omvang :p)

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Nancy
een jaar geleden

Laat die stappenteller maar even zitten idd. Die maak je toch wel, hetzij fysiek of mentaal ❤️